Kleine beurt in Rozendaal (Arnhem)

Bij Vakgarage Jelsma wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Jelsma niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Jelsma voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Rozendaal (Arnhem) altijd langs Vakgarage Jelsma om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Rozendaal (Arnhem)? Kom dan langs Ringallee 104 in Rozendaal (Arnhem) (Gelderland). Of neem contact op via mail info@vakgaragejelsma.nl of bel naar 026-3629332.

Contactgegevens

Vakgarage Jelsma
Ringallee 104
6891 BG Rozendaal (Arnhem)

tel.: 026-3629332
mail: info@vakgaragejelsma.nl